NİLÜFER'DE BEREKET AŞUREYLE PAYLAŞILIYOR

Bursa Nilüfer Belediyesi, Muharrem Ayı kapsamında başlattığı aşure ikramlarını 12 Temmuz’a kadar ilçedeki 35 farklı mahallede sürdürecek.
NİLÜFER'DE BEREKET AŞUREYLE PAYLAŞILIYOR
Kayıt Tarihi: 30.06.2026 10:01 - Son Güncelleme: 22.09.2026 02:11
YAZI
A

Nilüfer Belediyesi, paylaşma ve bereket ayı olan Muharrem Ayı’nda geleneksel hale getirdiği aşure dağıtımlarına bu yıl da devam ediyor. Dağıtımlar, ilk olarak Minareliçavuş Mahallesi ile başladı. Pazar alanında yapılan dağıtıma Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Bukle Erman ve Minareliçavuş Mahalle Muhtarı Hayrettin Kanal da katıldı. 


Vatandaşlarla tek tek selamlaşarak aşure ikram eden Başkan Yardımcısı Erman, Muharrem ayının tüm insanlığa barış, huzur ve bolluk getirmesini diledi.


Aşure dağıtımları 12 Temmuz’a kadar 35 mahallenin açık ve kapalı pazar alanlarında yapılacak. 


ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kategorideki Diğer Haberler