YAZ AKŞAMLARI MÜZİKLE RENKLENİYOR

Ankara Keçiören Belediyesi’nin her yaz düzenlediği Park Konserleri, Kanuni Parkı’nda gerçekleştirilen ilk konserle başladı; vatandaşlar müzik ve eğlence dolu bir akşam yaşadı.
YAZ AKŞAMLARI MÜZİKLE RENKLENİYOR
Kayıt Tarihi: 11.08.2026 03:28 - Son Güncelleme: 21.09.2026 15:46
YAZI
A

Ankara Keçiören Belediyesi tarafından her yaz düzenlenen Park Konserleri, bu yıl da Keçiörenlileri müzik ve eğlenceyle buluşturmaya başladı. Park Konserleri’nin ilki ilçedeki Kanuni Parkı’nda gerçekleştirildi. Konserde sanatçılar Coşkun Koyuncu ve Canan Kara Dökmetaş sahne aldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konser, müzikseverlere keyifli bir akşam yaşattı.

Patlamış mısır ve çay ikramı eşliğinde müzik keyfi 

Konserde kimi zaman duygusal türkü ve şarkı seslendirilirken, kimi zaman da hareketli ve eğlenceli ezgilerle coşkulu anlar yaşandı. Sevilen eserlere hep birlikte eşlik eden vatandaşlar, müziğin ritmine alkışlarıyla katılarak keyifli ve neşeli bir akşam geçirdi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği park konserinde Keçiören Belediyesi tarafından patlamış mısır ve çay ikram edildi. 

Müzikle dolu yaz akşamları yaşanacak

Yaz dönemi boyunca Keçiören’in farklı noktalarında gerçekleştirilecek müzik dolu konserlerle her yaştan Keçiörenliye açık havada keyifli vakit geçirme imkânı sunulacak. Konserlerle ilçe sakinleri, mahallelerinde sanat ve müzikle buluşturulacak. Park konserlerinin düzenlenmesinden duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar bu hizmetinden dolayı Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan’a teşekkür etti. 


ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Benzer Haberler

Kategorideki Diğer Haberler