SARIÇAM’DA 23 NİSAN COŞKUSU BÜYÜK BİR HEYECANLA YAŞANDI

Ferdi Tayfur Sanat Merkezi ve Müzesi’nde düzenlenen programda, çocuk korosu konserinden oyun parklarına, yüz boyamadan sahne gösterilerine kadar birçok etkinlik çocuklar ve aileleri tarafından ilgiyle takip edildi. Gün boyunca süren programda çocuklar doyasıya eğlenirken, aileler de bu anlamlı güne ortak oldu.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ında katıldığı programda Başkan Uludağ, çocuklarla yakından ilgilendi ve bir süre onlarla sohbet etti. Daha sonra kürsüye gelerek kısa bir konuşma yapan Başkan Uludağ, çocuklara bir de müjde verdi. Bu yıl ilkini düzenledikleri “Çocuk Buluşması” etkinliklerinin artık her yıl geleneksel hale getireceklerinin müjdesini verdi. Başkan Uludağ konuşmasında, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarına miras bıraktığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının, sadece bir bayram değil, aynı zamanda Türk milletinin geleceğine duyduğu güvenin en güçlü ifadesi olduğuna vurgu yaptı.

Başkan Uludağ konuşmasında “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarımıza armağan ettiği bu anlamlı günde, geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızın sevincine ortak olmaktan büyük bir mutluluk duyduk. Sarıçam’da çocuklarımızın yüzünün güldüğü, kendilerini değerli hissettikleri her an bizim için en büyük kazanımdır. Onların daha mutlu, daha donanımlı ve umut dolu yarınlara hazırlanması için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Başkan Uludağ, etkinliğe katılım sağlayan tüm çocuklara ve ailelerine teşekkür ederek, Sarıçam’da çocuklara yönelik sosyal ve kültürel faaliyetlerin her yıl artarak devam edeceğini ifade etti.
YORUM YAP
FALEZ KAVŞAĞI YENİLENİYOR
YENİŞEHİR’DE ÇEVRECİ İŞ BİRLİĞİ
KEPEZ VAKFI YÖREX’TE FARK YARATTI
İNOVASYON MERKEZİ’NDE YARATICILIK ŞÖLENİ
11. ERCİYES PEDİATRİ AKADEMİSİ KONGRESİ’NDE ÖNEMLİ BULUŞMA
TURİZM DEĞERLERİ GENÇLERE ANLATILDI
CAM ATIKLAR ESTETİK ESERLERE DÖNÜŞTÜ
DÜZCE BELEDİYESİ 3. KAPALI PAZARYERİNİ HİZMETE AÇTI
BURSA'DA İÇ ISITAN 23 NİSAN KUTLAMASI
Benzer Haberler
