OSMANİYE'DE ULAŞIM KONFORU ARTIYOR
Osmaniye Belediyesi tarafından başlatılan asfalt yol seferberliği kapsamına Eyüp Sultan Mahallesi’nin gözde sokağı 5502 Sokak yenilenen yüzüyle vatandaşların hizmetine alındı.
Baş Mahalle, Eyüp Sultan Mahallesi ve Mimar Sinan Mahallesi’nin trafik yoğunluğunu üstlenen 5502 Sokak’ta zemin iyileştirme çalışmalarının ardından başlatılan BSK sıcak asfalt serimini tamamlandı. Modern ve geniş kaldırımların inşasının da tamamlandığı sokakta ekiplerimiz; 5502 Sokak’ın daha sağlam, uzun ömürlü ve güvenli olması için altyapı çalışmalarını da titizlikle tamamladı. BSK sıcak asfalt serim çalışmalarının tamamlanmasının ardından yaya geçiş çizgileri ile trafik yön çizildi. Cuma namazının ardından Belediye Başkanı İbrahim Çenet’in katılımıyla açılan sokak, tamamlanan çalışmaların ardından yenilen yüzüyle araç ve yaya trafiğine açıldı.
“BİZ GÜÇLÜ BİR BELEDİYEYİZ”
Yenilenen yolun hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanı İbrahim Çenet, “Eyüp Sultan Mahallesi 5502 Sokak güzel ve uzun bir sokaktı. Hamdolsun bu uzun ve ince yolumuzu hemen Güney Çevre Yolumuza mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Biz güçlü bir belediyeyiz. Osmaniye olarak gönül gönüle ele ele verdik. Cumhur İttifakımızla da Allah devletimize milletimize zarar vermesin. Biz Osmaniye’de canla başla çalışıyoruz. Bu güzel eseri de sizlere kazandırmanın da ayrı bir mutluluğunu yaşıyoruz.” diye konuştu.
BAŞKAN ÇENET VE DAVETLİLERDEN HAYIRLI OLSUN YÜRÜYÜŞÜ
Kurdele kesiminin ardından Belediye Başkanı İbrahim Çenet; protokol üyeleri ve mahalle sakinlerinin katılımıyla ‘Hayırlı Olsun’ yürüyüşü gerçekleştirdi. Yürüyüş esnasında yapılan çalışmalar hakkında yerinde bilgiler de veren Başkan Çenet, Eyüp Sultan Mahallesi’nde yatırımların devam edeceğini söyledi.
MAHALLE SAKİNLERİNDEN BAŞKAN ÇENET’E YOĞUN İLGİ
Protokol üyeleri ve davetlilerle birlikte ‘Hayırlı Olsun’ yürüyüşü yapan Belediye Başkanı İbrahim Çenet, yenilenen asfalt yolu yürürken mahalle sakinlerinin yoğun yoğun ilgisiyle karşılaştı. Onlarca mahalle sakini tarafından etrafı sarılan Başkan Çenet, çocuklarla vatandaşlarla bol bol fotoğraf çektirdi.
BAŞKAN ÇENET’TEN MAKAM ARACIYLA TEST SÜRÜŞÜ
Hayırlı olsun yürüyüşünün sonunda makam aracının direksiyonuna geçen Başkan İbrahim Çenet, “Yolumuz açık olsun.” diyerek test sürüşü gerçekleştirdi.
YORUM YAP
ŞEHİR MERKEZİNDE ÇALIŞMALAR EŞ ZAMANLI DEVAM EDİYOR
HASRET BİTTİ, SULAMA SUYU YENİDEN AKTI
KARTAL’DA ULAŞIM VE ESTETİK ATAĞI
ELEKTRONİK ATIKLAR EKONOMİYE KAZANDIRILIYOR
ŞANLIURFA’DA MİNİKLERE ÇEVRE BİLİNCİ AŞILANDI
KIYILAR TEMİZLENDİ, DOĞA NEFES ALDI
13 KİLOMETRELİK PROJE REKOR SÜREDE BİTT
PUSULA MARAŞ İLE KEŞFET, ÖĞREN, GELİŞ
KAYSERİ’NİN İLK ÖZEL PEYZAJI FATİH PARKI’NDA
Benzer Haberler
