KONYA’DA ANNE-KIZ BAĞLARINI GÜÇLENDİREN KAMP

Konya Büyükşehir Belediyesi, aile bağlarını güçlendirmek amacıyla düzenlediği Anne-Kız Kampı ile anneler ve kızlarını doğayla iç içe keyifli bir programda buluşturdu.
KONYA’DA ANNE-KIZ BAĞLARINI GÜÇLENDİREN KAMP
Kayıt Tarihi: 31.08.2026 15:25 - Son Güncelleme: 21.09.2026 16:17
YAZI
A

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin aile bağlarını güçlendirmek ve anneler ile çocukların birlikte kaliteli zaman geçirmelerini sağlamak amacıyla geleneksel olarak düzenlediği Anne-Kız Kampı, bu yıl da renkli görüntülere sahne oldu.

Spor Konya Kamp Alanı’nda, Çumra Apa Barajı’nda gerçekleştirilen etkinlikte 7-9 ve 10-12 yaş grubundaki kız çocukları anneleriyle birlikte doğayla iç içe bir kamp deneyimi yaşadı.


DOĞAYLA İÇ İÇE İKİ GÜN

Bir gece iki gün süren kampta anneler ve kızları, günlük hayatın yoğunluğundan uzaklaşarak birlikte keyifli vakit geçirme fırsatı buldu.

Program kapsamında katılımcılar tahta oyunları, oryantiring, survivor parkuru, laser run, ok atma ve ahşap boyama gibi farklı etkinliklerde bir araya geldi.


HEM EĞLENDİLER HEM ÖĞRENDİLER

Sportif, eğitsel ve sanatsal etkinliklerin yer aldığı kampta çocuklar yeni deneyimler kazanırken anneleriyle birlikte takım çalışması ve dayanışma gerektiren faaliyetlere katıldı.

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Anne-Kız Kampı, anneler ve kız çocuklarının birlikte güzel anılar biriktirmesine ve aile içindeki iletişimin güçlendirilmesine katkı sundu.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Benzer Haberler

Kategorideki Diğer Haberler