KAHRAMANMARAŞ’TA DERMANKART’TAN AİLELERE 47 MİLYON TL DESTEK

Eylül ayında 14 bin 454 aileye 35 milyon 887 bin TL, 7 bin 606 öğrenci için ise 11 milyon 488 bin TL destek sağlandı.
KAHRAMANMARAŞ’TA DERMANKART’TAN AİLELERE 47 MİLYON TL DESTEK
Kayıt Tarihi: 19.09.2026 12:01 - Son Güncelleme: 21.09.2026 19:32
YAZI
A

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dermankart uygulaması kapsamında ihtiyaç sahibi ailelere yönelik Eylül ayı destek ödemelerini gerçekleştirdi. Bu kapsamda 14 bin 454 ailenin hesaplarına toplam 35 milyon 887 bin TL yatırıldı.

Eğitim giderlerine katkı sağlamak amacıyla ilkokul ve ortaokul çağında çocuğu bulunan ailelere de ayrıca destek verildi. Dermankart kullanan 5 bin 117 ailedeki 7 bin 606 öğrenci için toplam 11 milyon 488 bin TL kırtasiye desteği hesaplara aktarıldı.

Böylece Eylül ayında Dermankart kapsamında sağlanan toplam destek 47 milyon 375 bin TL’ye ulaştı.


“RABBİM BEREKETLİ KILSIN”

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, yapılan ödemelere ilişkin yaptığı açıklamada, “Dermankart’lı 14 bin 454 hemşehrimizin hesaplarına Eylül ayı ödemeleri toplamı olan 35 Milyon 887 Bin TL’ye ilave olarak ilk ve ortaokul çağında 7 bin 606 çocuğumuza kırtasiye desteği için de 11 Milyon 488 Bin TL yatırılmıştır. Toplam 47 Milyon 375 Bin TL. Rabbim bereketli kılsın” dedi.

Dermankart aracılığıyla yapılan ödemelerin, ailelerin temel ihtiyaçları ve öğrencilerin eğitim giderlerine katkı sağlaması hedefleniyor.


ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Benzer Haberler

Kategorideki Diğer Haberler