İZMİT BELEDİYESİ’NDEN YANGINZEDELERE YEM VE SAMAN DESTEĞİ

Yassıbağ ve Yenice mahallelerinde yangında hayvanlarını, yem ve samanlarını kaybeden üreticilere İzmit Belediyesi tarafından besi yemi ve saman balyası desteği sağlandı.
İZMİT BELEDİYESİ’NDEN YANGINZEDELERE YEM VE SAMAN DESTEĞİ
Kayıt Tarihi: 16.09.2026 09:10 - Son Güncelleme: 21.09.2026 21:39
YAZI
A

Kocaeli İzmit’in Yassıbağ Mahallesi Muratoğlu mevkisindeki besi çiftliği ile Yenice Mahallesi’ndeki samanlık alanında geçtiğimiz günlerde meydana gelen yangınlarda çok sayıda hayvan telef oldu, büyük miktarda yem ve saman kullanılamaz hale geldi.

Yangınların ardından harekete geçen İzmit Belediyesi, zarar gören üreticilere saman ve besi yemi desteğinde bulundu. Destek programına İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Nilgün İrteni, Köy Hizmet Masası Sorumlusu İsmail Akdeniz, Veteriner İşleri Müdürü Mehmet Çetinkaya ve Kırsal Hizmetler Müdürü İsmet Kuntaş katıldı.


Programda Yassıbağ Mahalle Muhtarı Ufuk Ataman ile Yenice Mahalle Muhtarı İlhan Gülser de yer aldı.


“ZOR GÜNLERİNDE VATANDAŞLARIN YANINDAYIZ”

İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Nilgün İrteni, yangın nedeniyle mağduriyet yaşayan vatandaşların yanında olduklarını belirterek, “İzmit Belediyesi olarak meclis kararımızla zarara uğrayan vatandaşlarımıza besi yemi ve saman balyası desteği veriyoruz. Zor günlerinde vatandaşlarımızın yanında olmayı görev biliyoruz” dedi.


VATANDAŞLARDAN TEŞEKKÜR

Yenice Mahallesi sakini Mustafa Aktaş, yangın sonrasında sağlanan desteklerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Yangın dolayısıyla temizlik konusunda, mıcır konusunda ve yem-saman desteği konusunda çok yardımınız oldu. Hepinize canı gönülden teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.


Muratoğlu sakini Aliye Güneş de yangın sonrasında sağlanan katkı ve desteklerden dolayı İzmit Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.


ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Benzer Haberler

Kategorideki Diğer Haberler