GENÇLERİN DESTEĞİYLE LÖSEV’E UMUT OLDULAR

Kocaeli Kartepe Belediyesi’nin desteğiyle Eşme Ortaokulu öğrencileri, düzenledikleri “Dört Mevsim Şiir Gecesi” etkinliğinde sanatı iyilikle buluşturdu. Gece boyunca elde edilen tüm gelir, LÖSEV bünyesindeki çocukların tedavilerine katkı sağlamak amacıyla bağışlandı.
GENÇLERİN DESTEĞİYLE LÖSEV’E UMUT OLDULAR
Kayıt Tarihi: 09.04.2026 15:38 - Son Güncelleme: 11.05.2026 00:46
YAZI
A

Şiirler Bu Kez İyilik İçin Okundu

Eşme Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleri tarafından hazırlanan şiir dinletisi, Kocaeli Güzel Sanatlar Lisesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. "Dört Mevsim" temasıyla hazırlanan programda sahne alan gençler, en güzel mısraları bu kez LÖSEV’li akranlarına umut olmak için seslendirdi. İzleyicilere duygu dolu anlar yaşatan etkinlikte, bilet satışlarından elde edilen gelirin tamamı toplumsal dayanışmanın en güzel örneği olarak LÖSEV'e bağışlandı.

Başkan Kocaman'dan LÖSEV İçin Sahne Alan Gençlere Övgü

Kartepe Belediye Başkanı Av. M. Mustafa Kocaman, gençlerin bu anlamlı projesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Evlatlarımızın sanatın gücüyle böylesine kıymetli bir yardımlaşma köprüsü kurması bizleri gururlandırdı. Kartepe’nin genç yüreklerinin LÖSEV’e umut olması, her türlü takdirin üzerindedir," ifadelerini kullandı.


Protokol Gençlerin Heyecanına Ortak Oldu

Yoğun katılımın gözlendiği programa; Kocaeli Vali Yardımcısı Aslan Avşarbey, Kartepe Kaymakamı Hasan Öztürk, Kartepe Belediye Başkanı Av. Mustafa Kocaman, KOÜ Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Soner Polat, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Cemil Akkaya, Kartepe Belediye Başkan Yardımcısı Enes Emengen, Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Murat Yılmaz, Kartepe İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Başiskele İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Şendoğan, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Şeref Yüksel Bölükbaşoğlu ve Tuncer Cabak, İzmit İlçe Sağlık Müdürü Dr. Harun Arslan, Kartepe İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Cafer Güzel, sendika başkanları, Eşme Ortaokulu Müdürü Orhan Kaya, , öğrenciler, öğretmenler ve veliler katıldı.


Protokol üyeleri, öğrencileri bu duyarlı davranışlarından dolayı tebrik etti. Gençlerin yardımlaşma bilinciyle hareket etmesinin önemine değinilen programın sonunda, etkinliği hazırlayan öğretmen ve öğrencilere protokol üyeleri tarafından hediye takdim edildi. Program, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

 

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Benzer Haberler

Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler