DEV ALTYAPI PROJESİ ORHANGAZİ’DE HAYATA GEÇİYOR

Bursa Büyükşehir Belediyesi, 2001 yılında yapılan ve miadını dolduran keramet mahallesi’nin altyapı hattını, baştan aşağı yeniliyor.
DEV ALTYAPI PROJESİ ORHANGAZİ’DE HAYATA GEÇİYOR
Kayıt Tarihi: 22.04.2026 15:04 - Son Güncelleme: 24.04.2026 12:24
YAZI
A

Vatandaşların temiz ve sağlıklı suya erişimini sağlamak adına çalışmalarını sürdüren Bursa Büyükşehir Belediyesi, Orhangazi ilçesine bağlı Keramet Mahallesi’nde 6 bin 250 metre uzunluğundaki içme suyu yenileme ve yapım işi çalışmalarını sürdürüyor.

6 BİN 250 METRELİK HATTA HUMMALI ÇALIŞMA

Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından, “Muhtelif Mahallelerde İçmesuyu Şebeke Rehabilitasyon Ve Yeni Şebeke Hattı İnşaatı İşi” projesi kapsamında Orhangazi'ye bağlı Keramet Mahallesi’nin içme suyu hattı, 25 yıl sonra yenileniyor. 6 bin 250 metre şebeke hattı rehabilitasyonu ve yeni şebeke hattı imalatının sisteme entegresinin sağlanması için ekipler yoğun mesaisini sürdürüyor.

Gerçekleştirilen çalışmayla beraber meydana gelen arıza sayılarının düşürülmesi, içme suyu şebeke hatlarının yenilenmesi, kayıp kaçak oranının düşürülmesi ve vatandaşlara kesintisiz su hizmeti verilmesi hedefleniyor.


BÜYÜKŞEHİR'E TEŞEKKÜR

Altyapı çalışmasının uzun yıllardan beri bekledikleri bir hizmet olduğunu belirten Keramet Mahallesi Muhtarı Altan Gün, “En son 2001 yılında altyapı yapıldı. Köyüm çok susuzluk çekti. Abdest almaya suyumuz yoktu. Şu anda müthiş bir çalışma var. Köyümüz susuzluğu bundan sonra çekmeyecek. Evimizden düzgün sularımız akacak. Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyorum.” dedi.


ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Benzer Haberler

Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler