CANLI HAYVAN PAZARI PROJESİ KURBAN BAYRAMINA YETİŞECEK

Şehrin önemli bir ihtiyacını giderecek olan çalışma hakkında ilgili birim müdürlerinden bilgi alan Köse, projenin son durumu ve ilerleyişine ilişkin detayları yerinde değerlendirdi.
Başkan Köse, hayvan pazarının bölge için önemli bir ihtiyaç olduğunu vurgulayarak, çalışmaların hızlandırılmasını istedi. Projenin özellikle yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde tamamlanmasının büyük önem taşıdığını belirten Köse, vatandaşların modern ve düzenli bir alanda hizmet almasının hedeflendiğini ifade ederek Kurban Bayramı’na yetiştirilmesi talimatını verdi.

Köse: “Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap verecek, hijyenik ve düzenli bir canlı hayvan pazarı oluşturuyoruz. Şehrimizin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak planladığımız bu proje, hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımız için önemli bir hizmet olacak. Yeni hayvan pazarı hem satıcılara hem de alıcılara büyük kolaylık sağlayacak. Aynı zamanda şehrimiz ekonomisine de katkı sunacağına inanıyoruz” dedi.
Giresun Belediyesi’ne ait toplam 31,5 dönümlük arazinin 3 dönümlük bölümünde hayata geçirilecek olan canlı hayvan pazarı projesi kapsamında, hayvan satış ve yerleştirme alanlarının yanı sıra vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayabilecek dinlenme alanları ile yiyecek içecek noktaları ile ihtiyaç noktaları yer alacak.
Projenin tamamlanmasıyla birlikte hem üreticilerin hem de vatandaşların daha sağlıklı ve güvenli bir ortamda alışveriş yapabileceği bir alanın hizmete sunulması planlanıyor.
YORUM YAP
KONYA BÜYÜKŞEHİR MEHTER TAKIMI MEYDANLARDA
GİRESUN BELEDİYESİ’NDEN TERMİNALDE BAKIM VE DÜZENLEME ÇALIŞMASI
EYYÜBİYE’DE 25 YENİ HALI SAHA
SPOR CAMİASI KONYA’DA BULUŞTU
GEBZE KİRAZPINAR’A YENİ ULAŞIM HATTI
KONYA’DA İSG PANELİNE YOĞUN İLGİ
ÇOCUK OYUN DÜNYASI YENİLENİYOR
AYÇİÇEĞİ VADİSİ’NDE SAĞLIKLI YAŞAM
AKSARAY’DA SUYA BİLİMSEL GÜVENCE
Benzer Haberler
