BAŞKAN ERTUĞRUL ÇETİN’DEN PERSONELLE BAYRAMLAŞMA MESAİSİ
16.04.2024 - 16:04 | Son Güncelleme: 2024-04-16 16:05
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, bayram tatili sonrası belediye binasında birim müdürlükleri ile ve Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğünü ziyaret ederek personelle tek tek bayramlaştı.

‘‘Özverili bir şekilde yoğun tempoda göstereceğiniz çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum’’

Çalışma arkadaşlarıyla tek tek bayramlaşan Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Her bayram sonrası geleneksel hale getirdiğimiz bayramlaşma programımızı belediye hizmet binamızda ve şantiyelerimizde gerçekleştirdik. Özverili bir şekilde yoğun tempoda göstereceğiniz çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum. Fedakârca ve özveriyle çalışan mesai arkadaşlarımla birlikte Pursaklar için yılmadan çalışmaya devam edeceğiz’’ dedi.

Çalışanlarla bir süre sohbet eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Başkan yardımcıları, birim müdürleri ve tüm personel ile bayramlaşma merasiminin ardından günün anısına çalışma arkadaşları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

• Beğen
YORUM YAZIN