500 ÖĞRENCİNİN OKUL HEYECANINA ORTAK OLDULAR

Balıkesir Edremit Belediyesi, muhtarların desteğiyle ihtiyaç sahibi olduğu belirlenen 500 öğrenciye kırtasiye ve eğitim malzemesi desteği sağlıyor.
500 ÖĞRENCİNİN OKUL HEYECANINA ORTAK OLDULAR
Kayıt Tarihi: 07.09.2026 16:24 - Son Güncelleme: 17.09.2026 18:44
YAZI
A

Balıkesir Edremit Belediyesi, sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında öğrencilerin ve ailelerin yeni eğitim yılı hazırlıklarına destek olmayı sürdürüyor. Bu kapsamda ihtiyaç sahibi öğrenciler için hazırlanan kırtasiye ve eğitim malzemeleri, Edremit Belediyesi Sosyal Market’te öğrencilerle buluşturulmaya başlandı.


500 ÖĞRENCİYE KIRTASİYE DESTEĞİ

Yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde hayata geçirilen destek çalışması kapsamında, belediyeye başvuran ve muhtarların desteğiyle ihtiyaç sahibi olduğu belirlenen 500 öğrenciye kırtasiye yardımı ulaştırılıyor.

Öğrencilerin okul ihtiyaçlarına katkı sağlamak ve ailelerin eğitim giderlerini bir nebze olsun azaltmak amacıyla hazırlanan eğitim malzemelerinin dağıtımı Sosyal Market’te gerçekleştiriliyor. Yardımların dağıtımı hafta sonuna kadar devam edecek.


BAŞKAN ERTAŞ: “ÇOCUKLARIMIZIN EĞİTİM YOLCULUKLARINA DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, çocukların eğitim hayatına eşit fırsatlarla başlayabilmesinin önemine dikkat çekerek, belediye olarak öğrencilerin yanında olmaya devam edeceklerini belirtti.

Başkan Ertaş, “Yeni bir eğitim yılına başlarken, çocuklarımızın okul heyecanına küçük de olsa bir katkı sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Biliyoruz ki her çocuğumuzun eğitim yolculuğuna eşit fırsatlarla başlayabilmesi, hepimizin ortak sorumluluğu. Bu anlayışla ihtiyaç sahibi 500 öğrencimize okul öncesi kırtasiye desteğimizi ulaştırıyoruz. Yeni eğitim-öğretim yılının tüm öğrencilerimize başarı getirmesini diliyorum. Çocuklarımızın hayallerine ortak, eğitim yolculuklarına destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Edremit Belediyesi tarafından sürdürülen destek çalışmasıyla yeni eğitim yılı öncesinde ihtiyaç sahibi öğrencilerin okul hazırlıklarına katkı sağlanırken, ailelerin eğitim giderlerinin de azaltılması amaçlanıyor.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Benzer Haberler

Kategorideki Diğer Haberler